Články

Vzdělávací projekt Nebouram.cz ocenil nejlepší soutěžící
Article photo

Až z úplného východního cípu České republiky přicestovala do Prahy vítězka soutěže, která byla součástí projektu Nebouram.cz.

Ten je založen na vzdělávání v oblasti chování účastníků silničního provozu v kombinaci s následným testováním získaných znalostí. Jedinečný systém výchovy řidičů představuje moderní způsob prevence a osvěty.

Mezi veřejností proto tento model našel širokou pozitivní odezvu, která se projevila ve značném zájmu o tuto vzdělávací soutěž. Hranice aktivního počtu účastníků soutěže přesahovala v jejím průběhu i počtu 10 tisíc. Za své výsledky byli účastníci průběžně oceňováni, přičemž ti nejúspěšnější byli pozváni na závěrečné vyhodnocení celého projektu. Slavnostní večer spojený s předáváním cen se uskutečnil poslední lednový den v příjemném prostředí pořádající společnosti Ctech. Kromě samotných soutěžících a organizátorů na vyhodnocení zavítali taktéž zástupci partnerů projektu.

Ještě před vyhlášením vítězů převzala zástupkyně Dětské dopravní nadace darovací šek v hodnotě 50 tisíc korun, které přispějí ke zlepšení života dětí, jež přišly v důsledku dopravní nehody o své rodiče.

Následně si již své ceny přicházeli převzít samotní soutěžící. Z jejich úst přitom zazněla na adresu pořadatelů slova chvály. Nejhodnotnější cenu v podobě nového automobilu si za své zapojení do soutěže odvezla paní Erika Sikorová, která si během večera převzala klíčky od nového vozu věnovaného společností AAA Auto.

Děkujeme všem soutěžícím, vážíme si Vašeho zapojení do soutěže!

A soutěžíme dál! Minimálně do konce března je soutěž prodloužena, doufáme však v pokračování soutěže celý rok 2019! Přidejte se, nenechte si ujít již ani jednu otázku, vzdělávejte se a sdílejte! Čím více proškolených řidičů, tím bezpečněji na cestách.

 

Přihlášení uživatele
Pouze přihlášený uživatel může hrát hru!
Přihlaste se a jeďte
Přihlásit / Registrovat
###message