Články

Další partner, další motivace!
Article photo

Naším dalším úžasným partnerem, který do soutěže Nebouram.cz přinese nové informace, zábavu, zajímavé ceny a možnosti, je mezinárodní síť autocenter AAA AUTO a také jejich Dětská dopravní nadace!

AAA Auto působí již 26 let na českém trhu a dostala důvěru od již více než dvou milionů lidí, kteří využili jejich výkupních a prodejních služeb. Mezinárodní síť autocenter AAA AUTO prošla v posledních letech výraznou proměnou, a to včetně přechodu společnosti do vlastnictví mezinárodního investičního fondu Abris Capital Partners a změny názvu společnosti z AAA Auto International a.s. na AURES Holdings a.s. s platností od 1. března 2018. Díky novému vlastníkovi byli schopni posílit mnoho činností a investovali nemalé finanční prostředky do modernizace počítačových programů a systémů, které výrazně urychlily a zjednodušily celkový proces výkupu a prodeje vozů a zprostředkování finančních služeb. Jako vůbec první prodejce ojetých automobilů se stali v září 2016 partnerem fotbalové HET ligy a připravili pro své klienty řadu novinek, které nákup vozu v AAA AUTO zpříjemní.

Nám zpříjemní soutěž nejen zábavnými otázkami v rámci bonusových otázek denní výzvy, takže neváhejte a již teď si zjistěte co nejvíce informací na www.aaaauto.cz, ale mezi motivačními cenami se objeví nově i praktické univerzální koberečky do auta, které ochrání váš automobil od nečistot.

TO NENÍ VŠE, od AAA AUTO máme i jednu z hlavních výher, o kterou proběhne slosování v závěru soutěže. Jedná se o zapůjčení zánovního vozu Škoda Karoq v ceníkové ceně 670 000 Kč bez DPH na půl roku, a to v období od 1.2.2019 do 31.7.2019. Na zapůjčení vozu bude s výhercem uzavřena smlouva o užívání, doba užívání automobilu činí nejvýše 6 měsíců ode dne předání vozidla a vždy končí okamžikem, kdy dle stavu tachometru bude mít vozidlo najeto 9.500 km. Uživatel vozu bude povinen neprodleně informovat, že vozidlo má najeto 7.000 km a vyžádat si další pokyny.

Zároveň můžete sami udělat DOBRÝ SKUTEK a své zlaťáky proměnit za příspěvek do Dětské dopravní nadace!

Průvodním jevem rozvíjející se civilizace jsou četné dopravní nehody, mnohdy s velmi tragickými následky. Snad nejhroznější variantou jsou havárie, při nichž zahynou oba rodiče nebo jeden z rodičů a zanechají po sobě děti, o které se většinou nemá kdo starat, nebo je péče o ně velice ztížena. Úkolem a programem Dětské dopravní nadace je zejména finančně pomáhat takto osiřelým dětem a také těm, které v důsledku dopravní nehody mají trvalé následky na zdraví. Nadace od svého založení poskytla dětem, jejichž rodiče se stali obětí dopravních nehod, téměř 10 milionů Kč, zejména na studium, zdravotní rehabilitaci, pobyty v přírodě a k udržení životního standardu. A teď můžete Nadaci pomoci i vy sami! Mezi motivačními cenami si můžete vybrat podporu Nadaci, my následně proměníme vaše zlaťáky na opravdové finance a předáme je Dětské dopravní nadaci. Můžete tedy darovat svých 1000 nebo 3000 zlaťáků, které představují 200 nebo 600 Kč, které my následně předáme Dětské dopravní nadaci.

Takže soutěžte dál, sbírejte body, dejte o nás vědět svým přátelům.

TATO SOUTĚŽ MÁ SMYSL A ROZJÍŽDÍ SE VÍC A VÍC!

 

Přihlášení uživatele
Pouze přihlášený uživatel může hrát hru!
Přihlaste se a jeďte
Přihlásit / Registrovat
###message