Články

RÁDIO IMPULS SI Z VYSOKÉHO VĚKU ČI NELÁSKY VRÁSKY DĚLAT NEMUSÍ
Article photo

Na první příčce poslechovosti českých rádií zůstává Rádio Impuls.

Podle zveřejněných výsledků Radioprojektu za III. a IV. čtvrtletí 2020, který již patnáctým rokem realizují společně agentury Median a STEM/MARK, Rádio Impuls drží stále první pozici ve všech ukazatelích. V denní i týdenní poslechovosti stejně tak i v podílu na celkovém rozhlasovém trhu.


„I popětapadesáté cítíme vděk a radost z přízně našich posluchačů. I tentokrát musím říct, že musíme stále pracovat na všech základních pilířích našeho vysílání, a přitom se pouštět i do nových výzev. Jednou z nich je například cesta našeho Zuřivého reportéra Aleše Růžičky „Moskvičem do Moskvy“, která volně navazuje na jeho dobrodružství „Berlingem o berlích do Berlína“. Ani tentokrát nevíme, jestli se mu jeho mise podaří, věříme ale, že už za pár dní přinese našim posluchačům spoustu zábavných okamžiků a v pořádku se vrátí i s moskvičem.
25. února oslaví Rádio Impuls už 21. narozeniny a letos opět Svátkem české muziky. Vysílání bude plné živé české hudby, hvězdných hostů, odhalíme další velká jména, která vystoupí na letošním pátém ročníku Českého mejdanu s Impulsem, zveřejníme vítěze ankety o Nejoblíbenější píseň posluchačů Rádia Impuls za rok 2019. Únor mnohdy bývá ospalým měsícem, ale u nás v Rádiu Impuls to neplatí", řekl k aktuálním výsledkům generální ředitel Rádia Impuls Jiří Hrabák.


Konkrétní čísla poslechovosti Rádia Impuls jsou:
1.938.000 posluchačů týdně
1.018.000 posluchačů denně
13,1 % podíl z celkového rozhlasového trhu.


Pražské rádio RockZone 105,9 ladí týdně 75.000 a denně 39.000 správných rockerů.

Přihlášení uživatele
Pouze přihlášený uživatel může hrát hru!
Přihlaste se a jeďte
Přihlásit / Registrovat
###message