Články

Porotkyně ankety AUTO MÉHO SRDCE již vybraly TOP 5 aut - SOUTĚŽTE I VY!
Article photo

Anketa AUTO MÉHO SRDCE, ve které o nejlepším autě roku rozhodují výhradně ženy, již zná svých TOP 5 finalistů.

 

Cílem ankety AUTO MÉHO SRDCE je ocenit výrazné, nově uvedené vozy na českém trhu, které nejvíce oslovují ženské publikum.

Odborná porota složená z 13 zkušených novinářek, manažerek a osobností, které mají k autům blízko, poslala do 2. kola ankety model RANGE ROVER EVOQUE, VOLVO S60, LEXUS UX, ŠKODA KAMIQ a MINI Cooper SE.

HLASOVÁNÍ VEŘEJNOSTI DÁMSKÁ VOLENKA STÁLE BĚŽÍ

Na webu ankety AUTO MÉHO SRDCE neustále probíhá hlasování o nejlepší auto z ženského úhlu pohledu DÁMSKÁ AUTOVOLENKA hlasování veřejnosti. Motivací této ankety je zjistit, který model si získal srdce českých řidiček. Stačí se seznámit s 35 nominovanými auty, vybrat favorita a odeslat svůj hlas. Hlasování veřejnosti DÁMSKÁ AUTOVOLENKA skončí v úterý 7. dubna 2020.

Soutěž AUTO MÉHO SRDCE: stovky cen pro hlasující

U příležitosti AUTO MÉHO SRDCE běží na stránkách pořadatele ankety magazínu Žena v autě.cz exkluzivní soutěž o auto na celý týden s plnou nádrží zdarma. Vyhrajte auto svého srdceVítěz si bude moci vybrat auto na týden z TOP 5 finalistů, které odborná porota pošle do 2. kola. Pro další výherce jsou připraveny 2 dárkové poukazy na kurzy bezpečné kurzy pro ženy-řidičky a dárkový poukaz na kurz bezpečné jízdy pro rodiny na Autodromu Most.

V rámci měsíčních soutěží od listopadu do dubna budou předány další stovky cen: konkrétně je v pěti měsíčních soutěžích 100 ks luxusních rtěnek od Mary Kay a 100 balíčků s vůněmi do auta od Parfémy do auta.cz. Limitovaná soutěž.

 

Porotkyně nyní v druhém kole otestují modely na vlastní kůži, vyberou vítěze ankety AUTO MÉHO SRDCE, a to podle 7 kritérií, které jsou pro ženy důležité. Vítěze ankety AUTO MÉHO SRDCE 2020 vybere porota z následujících modelů:

·         Velké SUV: RANGE ROVER EVOQUE

Druhá generace luxusního SUV porotkyně zaujala natolik, že mu 9 z 13 členek poroty dalo svůj hlas. Nová generace disponuje vylepšenými technologiemi a jízdními vlastnostmi.

·         Sportovní sedan: VOLVO S60

Sportovní sedan Volvo S60 poslaly porotkyně do 2. kola ankety AUTO MÉHO SRDCE s 5 hlasy. Model je v nabídce také jako plug-in hybrid.

·         Hybridní crossover: LEXUS UX

Hybridní crossover Lexus UX 250h, jehož hlavní inženýrkou byla žena, získal dohromady 5 hlasů od odborné poroty. Lexus UX se díky samonabíjecímu hybridnímu pohonu pohybuje ve městě většinu času na elektřinu.

·         Kompaktní SUV: ŠKODA KAMIQ

Kompaktní městské SUV je se 4 hlasy odborné poroty 4. finalistou ankety AUTO MÉHO SRDCE. Z aut, které se dostaly do 2. kola hlasování poroty, je s cenovkou začínající na 379 900 Kč nejdostupnějším modelem.

·         Elektromobil: MINI Cooper SE

Do druhého kola ankety AUTO MÉHO SRDCE se dostal také elektromobil. Nové MINI Cooper SE je prvním čistě elektricky poháněným prémiovým malým vozem. Svůj hlas mu daly 4 ze 13 porotkyň.

 

Vyhlášení výsledků ankety AUTO MÉHO SRDCE 2020 proběhne v rámci slavnostního večera veletrhu AUTOSHOW PRAHA 2020 u příležitosti zahájení 23. ročníku tohoto veletrhu na začátku dubna 2020. Inspirací pro anketu AUTO MÉHO SRDCE je mezinárodní anketa The Women World Car of the Year neboli Světové ženské auto roku, ve kterém je od letoška v porotě mezi 40 novinářkami z celého světa také reprezentantka z České republiky.

 

 

Přihlášení uživatele
Pouze přihlášený uživatel může hrát hru!
Přihlaste se a jeďte
Přihlásit / Registrovat
###message