Články

Europ Assistance - informace pro Jaro 2021
Article photo

Uvařte si dobrou kávu a začtěte se do novinek našeho partnera Europe Assistance, mají pro vás spoustu informací!!!

 

Kyber asistence – unikátní služby v moderní době       VÍCE ZDE

Když do internetového vyhledávače zadáte slovo kyber, třetím nejvyhledávanějším výrazem, který Vám systém našeptá, je kybernetická bezpečnost. Je to téma žhavé a rozhodně rezonující. I proto jsme si ho v Europ Assistance vybrali jako směr pro další typ asistenčních služeb.

 

Přísná bezpečnostní opatření neomezují kvalitu našich služeb       VÍCE ZDE

I přes pokračující pandemickou situaci a nová omezení se snažíme naplňovat naše poslání: pomáhat lidem v nouzi – kdykoliv a kdekoliv. Naše služby nejsou protiepidemickými opatřeními plošně omezena a naše služby poskytujeme ve standardním rozsahu.

 

Covid linka jako naděje v době pandemie       VÍCE ZDE

Už jste slyšeli o naší Covid lince? V rámci jejího provozu nabízíme veškeré informace k onemocnění samotnému, poskytujeme psychologickou pomoc a v brzké době se můžete těšit i na videochat s lékařem.

 

Jaký byl rok 2020 v Europ Assistance?       VÍCE ZDE

Jak Europ Assistance zvládla zlomový rok 2020? Co se nám podařilo, na co jsme hrdí a jak jsme se s dobou covidovou poprali? Pojďme se ještě krátce ohlédnout do uplynulých měsíců. Jak Europ Assistance zvládla zlomový rok 2020.

 

Povídat si s virtuálním operátorem a zároveň u toho objednat odtah?       VÍCE ZDE

Digitalizace. Hodně se o něm mluví, ještě více píše, nicméně tím to v mnoha případech končí. Nikoli u nás v Europ Assistance. Kdo by totiž dříve nevěřil, že už v roce 2020 bude 55 % našich klientů, kteří volají kvůli nehodě nebo poruše auta, hovořit s virtuálním operátorem, mýlil by se. Přesně takový je aktuálně podíl klientů, které obsluhuje naše virtuální agentka Eva.

 

Asistence pro seniory – nový typ služeb od Europ Assistance       VÍCE ZDE 

Témata, která dnes rezonují více než kdy jindy. Senioři a ochrana zdraví. Na každé lze pohlížet zvlášť. Anebo dohromady. Tak jako to děláme v Europ Assistance.

 

Rok 2020 v číslech Europ Assistance       VÍCE ZDE

Ani přes velká omezení způsobená pandemií koronaviru jsme rozhodně nepolevili na kvalitě našich služeb. Právě naopak. V  loňském roce jsme odbavili téměř 700 tisíc hovorů a denně vyřešili takřka 400 asistenčních případů. Nejčastěji pomoc potřebovali řidiči, v přepočtu jsme koordinovali 164 odtahů denně.

 

Co dělat, když vám cestu zkříží zvěř?       VÍCE ZDE

Věděli jste, že právě střet se zvěří je v České republice nejčastější příčinou dopravních nehod? Právě podzim a jaro se řadí k nejrizikovějším obdobím z pohledu nebezpečí srážky se zvěří. Obezřetnými řidiči bychom však měli být po celý rok. Naše asistenční služby jsou tu i v těchto případech pro Vás.

Přihlášení uživatele
Pouze přihlášený uživatel může hrát hru!
Přihlaste se a jeďte
Přihlásit / Registrovat
###message