Články

Autonapůl - další zajímavá odměna!!!

Vítáme mezi námi nového partnera, který Vám přináší další zajímavou odměnu!

Auto snadno, výhodně a ohleduplně? I to je carsharing! S Prvním českým carsharingem Autonapůl si můžete kdykoli rezervovat auto online, vyzvednout přímo na ulici a jet. Na hodinku na větší nákup, na půl dne služební cesty, na víkend s rodinou nebo rovnou týdenní dovolenou v zahraničí.

Můžete jezdit jak potřebujete, s autem, jaké zrovna potřebujete, a přitom se nestarat o nákup auta, servis, přezouvání kol nebo pojištění. Díky rezervaci online a vyzvednutí čipovou kartou nebo telefonem jsou auta dostupná 24 hodin denně a 7 dní v týdnu.

První český carsharing Autonapůl nyní nabízí desítky nových a spolehlivých aut už v 10 městech České Republiky a do soutěže poskytuje poukazy na jízdu v hodnotě 500 Kč. Nejsou ničím podmíněné, pouze se registrujete, podepíšete smlouvu a složíte vratnou kauci (5 000 Kč). Pokud se však rozhodnete odejít, můžete tak učinit kdykoliv a kauce vám bude vrácena v plné výši.

Cílem Autonapůl je nabídnout jednoduchou, výhodnou a ohleduplnou službu mobility. Uživatel, který potřebuje auto jen občas, má díky carsharingu k dispozici různorodý vozový park a může si tak ušetřit mnoho starostí a peněz. Jeden moderní sdílený automobil dokáže díky efektivnímu využití nahradit až 10 soukromých aut. Carsharing tak šetří životní prostředí snížením emisí a snížením potřeby parkovacích míst. Už brzy bude ve flotile v Brně i první elektromobil Renault ZOE s dojezdem až 400km. Poukaz tedy můžete využít třeba na projížďku s elektroautem.

 

Přihlášení uživatele
Pouze přihlášený uživatel může hrát hru!
Přihlaste se a jeďte
Přihlásit / Registrovat
###message