Články

3. ROČNÍK ANKETY O NEJLEPŠÍ AUTO ROKU Z POHLEDU ŽEN ZAHÁJEN
Article photo

Hlasování veřejnosti DÁMSKÁ AUTOVOLENKA

Pro všechny řidičky a milovnice aut je na stránkách ankety spuštěno hlasování o nejlepší auto z ženského úhlu pohledu - DÁMSKÁ AUTOVOLENKA. Stačí se seznámit s nominovanými modely, vybrat svého favorita a odeslat svůj hlas. Hlasování veřejnosti DÁMSKÁ AUTOVOLENKA poběží do 9. dubna 2022.

HLASOVANI VEREJNOSTI ZDE

Inspirací pro anketu AUTO MÉHO SRDCE je mezinárodní anketa The Women World Car of the Year (Světové ženské auto roku), ve které má od roku 2019 svou zástupkyni mezi 50 novinářkami z celého světa také Česká republika.

http://www.womensworldcoty.com/ 

Internetový magazín Žena v autě.cz startuje 3. ročník unikátní ankety o nejlepší auto roku očima žen. Cílem ankety, nazvané AUTO MÉHO SRDCE, je ocenit výrazné, nově uvedené vozy na český trh, které nejvíce oslovují ženské publikum. Nominováno je letos 24 modelů.

O to, kdo získá titul AUTO MÉHO SRDCE 2022, rozhodne odborná porota složená ze 14 zkušených novinářek, manažerek a osobností, které mají k autům blízko. Seznam kompletní poroty je uveřejněn na stránkách ankety AUTO MÉHO SRDCE: https://automehosrdce.cz/porota/.

Zvítězí opět SUV, jako tomu bylo v 1. a 2. ročníku ankety? Nebo auto určené primárně do města? Jsou ženy průkopnice čisté mobility a zvolí elektromobil? Odpověď budeme znát 8. dubna 2022.

Hlasování a vyhlášení vítěze AUTO MÉHO SRDCE

Hlasování odborné poroty proběhne ve dvou kolech. V prvním budou členky poroty do 1. února 2022 vybírat ze všech nominovaných vozů. Z prvního kola postoupí 5 modelů, které získají nejvíc hlasů. V druhém kole budou porotkyně o 5 finalistech hlasovat podle 7 kritérií, která jsou pro ženy důležitá. Vyhlášení výsledků ankety AUTO MÉHO SRDCE 2022 proběhne 8. dubna 2021 v rámci doprovodného programu organizovaného magazínem Žena v autě.cz na veletrhu v Letňanech. Souběžně zde budou probíhat veletrhy FOR BEAUTY (veletrh kosmetiky, kadeřnictví a nehtového designu), FOR PETS (veletrh chovatelských potřeb pro domácí zvířata) a FOR KIDS (veletrh zaměřený na děti). 

Nominované vozy v anketě AUTO MÉHO SRDCE 2022

Nominovány jsou tyto vozy: čistě elektrické SUV Audi Q4 e-tron, BMW iX, KIA EV6, Mercedes EQB, Opel MOKKA-e, ŠKODA ENYAQ, Volvo C40 Recharge a elektromobily do města Dacia Spring, Hyundai IONIQ 5, FIAT 500e. Dále SUV vozy a crossovery: Citroën C3 Aircross, Ford Kuga PHEV, Jaguar E-Pace, Lexus NX, Nissan Qashqai, RANGE ROVER, Renault Arkana, Suzuki S-Cross, Toyota Yaris Cross a Volkswagen Taigo. V anketě nechybí také zástupci třídy hatchbacků: CUPRA Born, DS 4, Peugeot 308 a ŠKODA Fabia.

Přihlášení uživatele
Pouze přihlášený uživatel může hrát hru!
Přihlaste se a jeďte
Přihlásit / Registrovat
###message