Články

2. ROČNÍK ANKETY O NEJLEPŠÍ AUTO ROKU Z POHLEDU ŽEN ZAHÁJEN
Article photo

Internetový magazín Žena v autě.cz startuje 2. ročník unikátní ankety o nejlepší auto roku očima žen. Cílem ankety, nazvané AUTO MÉHO SRDCE, je ocenit výrazné, nově uvedené vozy na český trh, které nejvíce oslovují ženské publikum. Nominováno je letos 28 modelů.

Hlasování veřejnosti DÁMSKÁ AUTOVOLENKA

Pro řidičky a milovnice aut je na stránkách ankety spuštěno hlasování o nejlepší auto z ženského úhlu pohledu DÁMSKÁ AUTOVOLENKA. Stačí se seznámit s nominovanými modely, vybrat svého favorita a odeslat svůj hlas. Hlasování veřejnosti DÁMSKÁ AUTOVOLENKA poběží do 17. dubna 2021. https://automehosrdce.cz/hlasovani-verejnosti/

Inspirací pro anketu AUTO MÉHO SRDCE je mezinárodní anketa The Women World Car of the Year (Světové ženské auto roku), ve které má od roku 2019 svou zástupkyni mezi 48 novinářkami z celého světa také Česká republika. http://www.womensworldcoty.com/

Hlasování odborné ženské poroty AUTO MÉHO SRDCE

O titulu AUTO MÉHO SRDCE 2021 rozhodne odborná porota složená z 15 zkušených novinářek, manažerek a osobností, které mají k autům blízko. Seznam kompletní poroty je uveřejněn na stránkách ankety Auto mého srdce: https://automehosrdce.cz/porota/.

Zvítězí opět SUV, jako to mu bylo v 1. ročníku? Nebo prostorné kombi? Jsou ženy průkopnice čisté mobility a zvolí elektromobil? Nebo snad jsou propagátorkami hybridního pohonu? Viděly by se raději v kupé, hatchbacku nebo malém autě do města?

Hlasování odborné poroty proběhne ve dvou kolech. V prvním kole budou členky poroty do 1. února 2021 vybírat ze všech nominovaných vozů. Z prvního kola postoupí 5 modelů, které získají nejvíc hlasů. V druhém kole budou porotkyně o 5 finalistech hlasovat podle 7 kritérií, které jsou pro ženy důležité. Vyhlášení výsledků ankety AUTO MÉHO SRDCE 2021 proběhne 17. dubna 2021.

Nominovány jsou tyto vozy: elektromobil Honda e, DS 3 CROSSBACK E-Tense, Opel Mokka, Hyundai Kona, Volkswagen ID.3. SUV: Cadillac XT4, Kia Sorento, Hyundai Tucson, Land Rover Defender, Audi Q5. SUV nebo crossover s variantou hybridního pohonu: Peugeot 3008, Cupra Formentor, Subaru Forester, Jaguar F-Pace, Mercedes-Benz GLE, Citroën C5 Aircross, Renault Captur, Ford Puma, Nissan Juke, Suzuki Ignis. Rodinný kombík: Škoda Octavia, Subaru Impreza nebo kupé: BMW třídy 4. Hatchback nebo malé auto do města: Citroën C4/e:C4, Toyota Yaris, Renault Clio, Dacia Sandero, Mitsubishi Spacestar.

Přihlášení uživatele
Pouze přihlášený uživatel může hrát hru!
Přihlaste se a jeďte
Přihlásit / Registrovat
###message